SE - Zweeds SEK
Din kundvagn ×
Du har inga varor i din varukorg.
×
Nortik TrekRaft Med Afdekzeil Packraft
 

Nortik TrekRaft Med Afdekzeil Packraft

11 075 kr
11 075 kr

* Obligatoriska fält


Först välj storlek och färg

Produktbeskrivning

TrekRaft With Deck - Det ultralätta högpresterande Packraft

Stort äventyr i en väldigt liten väska! Den är så liten och lätt att den enkelt kan kombineras med vandring eller cykling. För det första kan du njuta av överallt och när som helst när perspektivförändringen är på vattnet och att ha en fullständig expedition beprövad flotta med dig. Konceptet med TrekRafting är väldigt enkelt: idag gör de flesta inte bara en utan många utomhusaktiviteter som vandring, vandring, cykling, paddling, skridskoåkning, geocaching och många fler saker. TrekRafting kombinerar allt detta med att vara på vattnet - överallt och när som helst.

Termen TrekRaft innehåller vandring och forsränning (paddling) och det blir möjligt eftersom en TrekRaft väger bara 3 kg och med sin extremt lilla förpackningsstorlek kan den fästas till valfri kompakt ryggsäck. Idéerna till resor du kan göra med din TrekRaft är helt mångsidiga: Gå bara en flod uppströms eller längs längs en flod eller sjö, gör en kort paus med en picknick och sedan paddla tillbaka. Eller bara kombinera nästa vandring med några enheter till vattnet. Ta din TrekRaft med dig på en flera dagars vandringstur. Paddla bara stora delar av din planerade rutt på en flod eller korsa sjöar och fjordar. Det finns också mer och mer tydliga rutter som kombinerar vandring och forsränning. Det här är bara några få utvalda exempel på ett stort antal möjliga och oändliga aktiviteter.

Fram till nu har dessa speciella lättvikter och högpresterande förpackningar varit mycket dyra och främst intressanta för specialister. Med nortik TrekRaft förändras dessa saker och det blir en överkomlig hobby för nästan alla. Det gynnsamma priset och den höga kvaliteten talar för sig själva. Låt dig inspireras av denna fascinerande trendsport och gå in i flotte! Förresten: Nortik packrafts är expeditionsbevisade. Det har varit expeditioner genom Skandinavien eller över Andesbergen med dem.

Design

TrekRaft är tillverkad av 10 segment och vi har lagt till D-ringar för att fästa din redskap. Formen följer bästa möjliga beteende i vattnet. Det finns två färger: en slående färg i ljus orange som kan ses på en gång. Men vissa föredrar den mer diskreta färgen mörkgrön, t.ex. jägare, fiskare etc.

Material

Vi använder ett högpresterande och miljövänligt polyuretanmaterial (PU) för nortikförpackningarna. Detta mycket starka och hållbara material visade sin styrka i många fältförsök. Den är dubbelbelagd från insidan och utsidan, som också är en speciell egenskap och överlägset inte standard.

Arbetskraft

Vi använder en CAD-konstruktion och datorbaserad skärprocess som garanterar oss det bästa kapningsschemat och minimerar materialbehovet. Det är ett dubbelbelagt PU-material - betyder på utsidan och på insidan du har en PU-beläggning för bästa hållbarhet. Nortik-förpackningarna svetsas så långt som möjligt med varm luft. Vissa delar som D-ringarna är fästa med högfrekvenssvetsning. Endast vad som är nödvändigt är limmat (bottendelar).

Hållbarhet

PU är mycket mer miljövänligt än PVC och många andra material som du hittar inom vattensportsegmentet. Vi letade länge efter ett mycket hållbart och högpresterande material som passar behoven. I slutändan kan det återvinnas (energiåtervinning / materialåtervinning).

Pris- prestanda

Enligt vår uppfattning måste denna riktigt roliga och njutande av att generera slags aktiviteter vara överkomlig för en bred publik. De få Packrafts du kan hitta på marknaden har normalt mer vikt, större förpackningsstorlek och är mycket dyrare och visar delvis mer än dubbelt så mycket som ett nortik packraft kostar. Nortik LightRaft t.ex. kostar inte mer än en bra trelagsjacka (och det kan rädda dig från regnet också ;-)!

Vikt och förpackningsstorlek TrekRaft med däck

3,0 kg för TrekRaft med själva däck. Komplett uppsättning flotte, coaming, säte, uppblåsningsväska, bärväska, den är 3,74 kg. Förpackningsstorleken är otroligt liten med 50 x 30 cm

Observera: Det finns två olika typer av TrekRafts: utan däck - det är mer för fritidsanvändning i lugnt vatten. En annan typ är TrekRaft med däck: Den är mer för professionellt bruk och / eller för vitt vatten. TrekRaft med däck gör det också möjligt att fästa en spraykjol för att hålla sig torr i vattnet och levereras med lårremmar som standard. Materialen och formen är desamma.

Längd: 230 cm

Bredd: 92 cm

Cockpitstorlek: 83 x 42 cm

Inre utrymme: 130 x 39 cm

Nyttolast: 150 kg

Vikt: 3,24 kg (komplett uppsättning)

Produktspecifikationer
Material100% polyuretan
Personer1
Belastning150 kg
Monteringstid10 min
Dimensioner230 x 92 cm
Längd230 cm
Bredd92 cm
Förpackningsstorlek50 x 30 cm
Vikt3.0 kg

Du kanske också är intresserad av

4260289612226 - Nortik TrekRaft met afdekzeil packraft Green-Black 4260289611588 - Nortik TrekRaft met afdekzeil packraft Orange-Black