SE - Zweeds SEK
Din kundvagn ×
Du har inga varor i din varukorg.
×

Sortera efter Alternativ för att handla

Tält× 30 artiklar

  Kategori

  Kategori

  ← Tillbaka
   1. Campingtält (30)
   2. Tälttillbehör (1)
   3. Choosing a tent (1)
  Märke

  Märke

  ← Tillbaka
  1. Campking (5)
  2. Dometic (10)
  3. Kampa (7)
  4. Outwell (2)
  5. Robens (3)
  6. Spatz (1)
  7. Vango (1)
  Kapacitans

  Kapacitans

  ← Tillbaka
  1. 4 personer (4)
  2. 6 personer (1)
  Yttertält

  Yttertält

  ← Tillbaka
  1. Bomull-Polyester (4)
  2. Polyester (3)
  Tältstolpar

  Tältstolpar

  ← Tillbaka
  1. Aluminium (2)
  2. Luftrör (2)
  3. Stål (1)
  Tältets vikt

  Tältets vikt

  ← Tillbaka
  1. 15,0kg - 25,0kg (2)
  2. 25,0kg - 35,0kg (3)
  3. 35,0kg - 45,0kg (1)
  Pris

  Pris

  ← Tillbaka
  1. kr7
   kr18026
  2.  
  3. -

  Tält

  Tältet är den centrala delen av din campingutrustning. Ditt val av alla tält beror på om du reser med bil, cykel, ryggsäck eller kanot och hur länge du kommer att stanna på ett ställe. Det finns många tälttillbehör som matchande förlängningar och underlag, men också pinnar och linor. 

  Read more

  Fallande ordning

  Fallande ordning

  Så många semester, så många olika tält. Familjetält är tält där du kan stå upprätt med minst en sovplats och ett vardagsrum. Många familjetält har en fast tak som ger tältet ytterligare vardagsrum under taket. Du kan välja tält med stolpar eller luftrör eller en kombination av båda. Stolparna kan vara tillverkade av aluminium, stål eller glasfiber.

  De tält vi grupperar tillsammans som små tält, används mest som ett extra tält med ett större tält eller husvagn. De har ett vardagsrum som är dotterbolag till tältets sovområde. De är ofta små, men kan ge sovrum för 5 personer. Nästan alla dessa tält har fiberglasstänger. Samma räknas för festivaltält. Ett festivaltält kan ofta vara lite mindre detaljerat eftersom du inte stannar så länge i ett festivaltält som på en semester. Hur mycket de väger är inte riktigt viktigt för dessa tält.

  Vikt spelar en viktig roll i vandringstält. Vikt, förpackningsstorlek och tillförlitlighet avgör design och koncept för lätta tält. De är i allmänhet mindre tält. Det finns också tält som sover 5 personer där du kan stå upprätt, som väger mindre än 8 kilo. Dessa är också riktigt lätta tält för sin volym. Polarna i lätta tält är tillverkade av högkvalitativ legering, det är hållbart, starkt och lätt i vikt.

   

  Tipitält är tält med en rak pol, som ser ut som ... en tipi. Vi placerar också ett antal liknande modeller med A-ramar eller flera stolpar i tipi-kategorin. Så länge tältkänslan är tipi-liknande.

  För campare har du specialtält som fästs till skåpbilen. Campervan tält finns med tältstänger och uppblåsbara rör. Det finns många modeller för att ansluta väl till höjden på en specifik campervan.

  För många tält finns tillbehör som markiser, tarps, förlängningar, markark, mattor och mattor. Tältet är nödvändigt som reservstänger, knaggar, killen rep, tält hammare och produkter för underhåll av ditt tält, kan du hitta i tältet tillbehör.