SE - Zweeds SEK
Din kundvagn ×
Du har inga varor i din varukorg.
×

Sortera efter Alternativ för att handla

SUP boards× 77 artiklar

  Kategori

  Kategori

  ← Tillbaka
   1. Uppblasbar SUP Allround (30)
   2. Uppblasbar SUP Tour (27)
   3. Uppblasbar SUP Race (8)
   4. Uppblåsbar SUP för flera personer (3)
   5. Uppblasbar SUP Wave (4)
   6. Uppblasbar WindSUP (10)
   7. Inflatable SUP Compact (8)
   8. Inflatable SUP Junior (5)
  Märke

  Märke

  ← Tillbaka
  1. Aqua Marina (1)
  2. Aquatone (1)
  3. Aztron (2)
  4. Bestway (1)
  5. Naish (8)
  6. Red Paddle Co (52)
  7. STX (12)
  SUP-konstruktion

  SUP-konstruktion

  ← Tillbaka
  1. Single layer (2)
  2. Double chamber (1)
  3. Double layer (20)
  4. Multi layer (51)
  SUP längd

  SUP längd

  ← Tillbaka
  1. 242cm
   457cm
   242 -  457
  2.  
  3. -
  Pris

  Pris

  ← Tillbaka
  1. kr3099
   kr40975
  2.  
  3. -

  SUP boards

  SUPboards eller Stand Up Paddle-brädor som du kan pumpa upp är mycket mångsidiga brädor för fritidsanvändning. Du kan också enkelt ta med dig hyllorna. Uppblåsbara SUP-boards är enkla att manövrera, vilket också ger mycket förtroende eftersom de är utformade för stabilitet. Det finns olika typer av brädor, stabila Allround-boards, något längre Tour-boards och ännu längre och snabbare Race-boards. Beroende på version kan du också använda ett bräde som en kajak eller surfbräda.

  Read more

  1. 1
  2. 2
  Fallande ordning

  1. 1
  2. 2
  Fallande ordning

  Din SUPboard är den viktigaste delen av din SUP-utrustning. Inom styrelserna finns det flera val du kan göra baserat på styrelsens användning och din erfarenhet. 

  Allround boards erbjuder mycket stabilitet och har ofta extra volym för nybörjare och rekreations SUP-ryttare. Allround-modeller är korta och breda och har mycket volym. Detta gör dem extremt stabila. Dessa hyllor är designade för nybörjare på kvällen, tyngre människor och de som vill ha extra vikt, till exempel en påse, ett barn eller en hund. 

  WindSUP-boards är också allroundbrädor, men har även en vindsurfkontakt. Du kan placera en vindsurfsegel på detta. Perfekt för barnen och / eller om du vill bekanta dig med vindsurfing. Brädet är också perfekt för paddling.

  Touring boards är gjorda för att göra det snabbt enkelt. De är längre och smalare än en allround-modell. Denna form gör att du kan accelerera och dessa kort är mer stabila (så du behöver inte byta sidor med din paddel). På grund av dess dimensioner kräver denna modell mer av din balans. 

  Race boards är ännu smalare och längre än en turneringsmodell och har en konstruktion som ger extra styvhet. Med dessa brädor kan du verkligen göra hastigheten allvarlig. På grund av minsta bredd kräver detta kort teknik och balans.