SE - Zweeds SEK
Din kundvagn ×
Du har inga varor i din varukorg.
×

Sortera efter Alternativ för att handla

SUP× 8 artiklar

  Märke

  Märke

  ← Tillbaka
  1. Aqua Marina (1)
  2. Bestway (2)
  3. Duotone (1)
  4. Scoprega (1)
  5. STX (3)
  SUP-konstruktion

  SUP-konstruktion

  ← Tillbaka
  1. Single layer (2)
  2. Double layer (1)
  SUP längd

  SUP längd

  ← Tillbaka
  1. 305cm
   381cm
   305 -  381
  2.  
  3. -
  Pris

  Pris

  ← Tillbaka
  1. kr239
   kr8425
  2.  
  3. -

  SUP

  SUPPing eller Stand Up Paddling är en snabbt växande sport på vattnet. Brädet (SUP) och din SUP-paddel är de viktigaste delarna av din utrustning. De mest populära SUP: erna är uppblåsbara. Det finns olika modeller av SUP: er och beroende på versionen av SUP kan du också använda en SUP som surfbräda eller kajak.

  Read more

  Fallande ordning

  Fallande ordning

  SUPs levereras med väska och pump, men det finns också uppsättningar med paddel, mastfotförberedelser för surfing eller en plats. SUPs med förberedelserna för en plats kan användas som SUP-kajak. Sitsen ger dig mer komfort vid längre resor. SUPs finns i olika versioner, från kortare Allround SUPs, till längre Tour SUPs, till längre och ofta smalare Race SUPs. 

  Allround-modeller erbjuder mycket stabilitet och har ofta extra volym för att rymma de nybörjare och fritids SUP-ryttare. Touring och racing modeller blir smalare och snabbare. Trevligt om du ska göra längre sträckor. Men smalare betyder också mer instabil. 

  Allround-modeller är korta och breda och har mycket volym. Detta gör dem extremt stabila. Dessa brädor är avsedda för nybörjarmätter, tyngre människor och personer som vill ha extra vikt, till exempel en påse, ett barn eller en hund. 

  WindSUP-modellerna är också allroundbrädor, men har även en vindsurfkontakt. Du kan placera en vindsurfsegel på detta. Perfekt för barnen och / eller om du vill bekanta dig med vindsurfing. Brädet är också perfekt för mat. 

  Touring-modeller är gjorda för att göra det snabbt enkelt. De är längre och smalare än en allround-modell. Denna form gör att du kan snabba upp och dessa kort är mer stadiga (så att du inte behöver byta sidor med din paddel). På grund av dess dimensioner kräver denna modell mer av din balans. 

  Race modeller är ännu smalare och längre än en turneringsmodell och har en konstruktion som gör dem ännu styvare. Med dessa brädor kan du verkligen ta fart på allvar. På grund av minsta bredd kräver detta kort teknik och balans.