SE - Zweeds SEK
Din kundvagn ×
Du har inga varor i din varukorg.
×

Friluftsbutik

Upptäck OutdoorXL-butiken

OutdoorXL är specialist på utomhusutrustning, tält och skidor. Vår butik i Barendrecht är nära knuten till vår hemregion Rotterdam, men våra kunder kommer från hela landet och även utanför. Vi välkomnar kunder från Belgien, Tyskland och Frankrike varje vecka.

Campare, (tur)skidåkare, snowboardåkare, kanofantaster, skridskoåkare och vandrare från hela världen vet var de kan hitta oss på nätet. Och vi skickar våra produkter till många destinationer varje dag. För kunder som bor längre bort finns vårt team av serviceexperter tillgängliga online och per telefon.

De flesta entusiasterna i vårt specialistteam finns varje dag i vår butik i Barendrecht. I våra 10 rymliga avdelningar hittar du allt från tält, vandringskängor, sovsäckar, klätterutrustning till skidor. I vår butik på 8000 m² - varav 4000 m² är helt och hållet tillägnade tält - hoppas vi kunna vara till hjälp för varje semester eller friluftsaktivitet. 

Vår butik är öppen sju dagar i veckan och vår webbshop 24 timmar om dygnet. Även om du bor långt borta bjuder vi in dig att komma förbi och vi hjälper dig mer än gärna med hjälp och stöd inför din nästa resa eller ditt nästa äventyr.

OutdoorXL

Vi gillar att hålla saker och ting enkla

Det råder ingen tvekan om att vi har en stor inverkan på planeten och att vi tillsammans måste hitta sätt att njuta av livet och naturen på ett hållbart sätt. På OutdoorXL gillar vi att hålla saker och ting enkla. Om vi alla, som företag, regeringar och konsumenter, ska försöka göra vår egen påverkan på planeten så liten som möjligt, tar vi jättestora steg.

OutdoorXL vill som återförsäljare inom friluftsindustrin minska sina utsläpp och bli hållbara på vår egen detaljhandelsnivå. Om de varumärken vi väljer och deras tillverkare gör detsamma kommer våra produkter att säljas på ett mer hållbart sätt. Och om vi alla anstränger oss som konsumenter när vi använder dessa produkter tar vi alla hållbarheten ett steg längre.

Våra 600 solpaneler genererar nu mer el än vad vi förbrukar. Och när solen ännu inte är uppe driver våra elbilar butiken tills solpanelerna producerar tillräckligt för att ladda dem. Vi investerar också i butiken för att minska energiförbrukningen, utsläppen och avfallet. Och vi uppmuntrar användningen av (elektriska) cyklar.

På så sätt håller vi saker som ligger inom vår makt enkelt. Och det känns bra.

OutdoorXL

Särskilda öppettider OutdoorXL 2023

Sun April 9closed
Mon April 1010:00 - 17:00
Thu April 2710:00 - 17:00
Thu May 410:00 - 17:00
Fri May 510:00 - 17:00
Thu May 1810:00 - 17:00
Sun May 28closed
Mon May 2910:00 - 17:00
Tue December 510:00 - 17:00
Sun December 2410:00 - 16:00
Mon December 25closed
Tue December 26closed
Sun December 3110:00 - 16:00
Mon January 1closed

Hur man tar sig till OutdoorXL

Plan your trip to OutdoorXL

Ta en titt inuti!