SE - Zweeds SEK
Din kundvagn ×
Du har inga varor i din varukorg.
×
Hanwag
Hanwag

Hanwag

Hanwag är en tillverkare av vandringskängor och bergsskor från Bayern, Tyskland. HANs WAGner öppnade sin egen skomakarbutik 1921, precis som sin far. Snart började han själv designa och tillverka skor och därmed föddes Hanwag. Från 1921 till idag står Hanwag för traditionellt hantverk i kombination med teknisk innovation, kvalitet och unik passform. Från 1921 till i dag står Hanwag för traditionellt hantverk i kombination med teknisk expertis, kontinuerlig innovation, hållbarhet och tradition. I nästan 100 år har Hanwag tillverkat högkvalitativa, funktionella bergsklättrings- och vandringsskor vid sitt huvudkontor i Vierkirchen nära München. Tillsammans med erfarna professionella idrottare - alpinister, vandrare och bergsguider - skapar deras skodesigners och utvecklare innovativa skor för utomhusbruk som är fulländade in i minsta detalj.

Hanwag collection

Vandringsskor och vandringskängor dam Vinterskor och snow boots dam Vinterskor och snow boots Vandringsskor och vandringskängor
Vandringsskor och vandringskängor dam
Vinterskor och snow boots dam
Vinterskor och snow boots
Vandringsskor och vandringskängor

Hanwag Inspiration

The Hanwag Story
Hanwag - Zwiegenäht
Hans Wagner - A bootmaker's tale

Anpassning 

Hanwag-passformen är en legend i sig själv. Över nio decennier av erfarenhet, superbt hantverk, de bästa materialen och sofistikerade produktionstekniker förklarar varför. Och detta bekräftas ytterligare av regelbunden feedback från kunder och branschens designpriser. Alla Hanwag-stövlar och -skor tillverkas specifikt för män och kvinnor, för en viss kategori eller ett visst aktivitetsområde, med hjälp av speciella formar som kontinuerligt har optimerats under årens lopp.Om du har en Hanwag-sko i en viss storlek är det inte säkert att alla Hanwag-skor i den storleken kommer att passa dig. Detta beror på att vi använder särskilda formar för särskilda typer av aktiviteter. 

Robusta, hållbara och sulbara 

Hanwag har alltid haft hållbarhet som filosofi och tillämpar därför sina exklusivt två tekniker i tillverkningen för att göra riktigt robusta och hållbara skor: dubbelsyning och cementerad konstruktion. Genom att fortsätta att använda den dubbelsydda konstruktionen upprätthåller Hanwag också en traditionell handgjord skomakerteknik som få andra skomakare fortfarande behärskar. Tack vare den cementerade eller dubbelsydda konstruktionen är alla Hanwag-modeller helt återställningsbara, vilket ger en sko som håller längre och har god stabilitet, vilket är Hanwag:s kännetecken. 
 

Ny kollektion
Array